Wil jij je (verder) ontwikkelen in de kunsten, de culturele sector en cross-overs met andere sectoren?

Zoek je daar advies en coaching in? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik ben gespecialiseerd in de ins en outs van de kunst en cultuur in relatie tot loopbaanontwikkeling en leren. Ik volg en initieer ontwikkelingen in de sector, en richt me vooral op het creëren van werk en inkomen voor kunstenaars en professionals in de kunst en cultuursector.

Hoe werken we?

Kennis maken: In een orienterend gesprek luister ik naar je verhaal, je wensen en behoeften, en geef ik je een beeld van de aanpak die ik daar op zou ontwerpen. Dat is altijd op maat, geheel gericht op jouw unieke persoon en talent. Daarna overleggen we hoe vaak we afspreken, waar en wat de kosten zijn.

Je Traject

Allereerst: het is fijn om te in jouw tempo te kunnen ontdekken wat jij wenst in jouw toekomst. Ik coach en zet methoden alleen in als ze zinvol zijn en passen bij jouw proces. Mijn gereedschapskist is goed gevuld. En als het nodig is onderzoeken we eerdere ervaringen op leerpunten om ze achter je te kunnen laten en ruimte te maken voor nieuwe stappen.

Oriënteren en innoveren:  We ontdekken je verborgen talenten en kwaliteiten en kijken hoe die mede vorm geven aan jouw toekomst. Samen innoveren we nieuwe diensten en producten met als basis de kern van jouw werk en kunstenaarschap. Of we brengen in kaart welke kwaliteiten en ervaring je in wilt zetten in een nieuwe functie. Ik begrijp wat je onderweg tegen komt, hoe er wordt gedacht en hoe je nieuwe mogelijkheden voor je toekomst kunt creëren, die inkomen opleveren.

Stappen zetten: Jouw toekomst is haalbaar en reeel in kaart. We gaan op zoek naar opdrachtgevers of werkgevers.analyseren opdracht of vacature, checken je informatie en c.v., bereiden een pitch voor, of een gesprek. en maakt optimaal kans op klus of baan!

Bij outplacement kan ik je ook adviseren over opleidingsmogelijkheden en loopbaanontwikkeling.

voor mensen die uit een burn out komen: Ik ben getraind in Burn- out, wat inhoud dat ik je in je herstelperiode als (loopbaan)coach kan begeleiden, en signalen herken die vertellen waar je staat op dat moment. Ik kan je dan adviseren wat op dat moment het beste is; bijvoorbeeld even een stap terug nemen als dat nodig is.

Tot slot ben ik Noloc gecertificeerd en werk sinds 20 jaar als coach, waarvan 12 jaar als loopbaancoach in de kunst en cultuursector.